ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγωδία στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ: YouTuber πήδηξε από το πλοίο μετά από καβγά με τη σύντροφό του – Θεωρείται νεκρός

Άκαρπες ήταν οι έρευνες για την ανεύρεσή του

Τραγωδία στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ: YouTuber πήδηξε από το πλοίο μετά από καβγά με τη σύντροφό του – Θεωρείται νεκρός

Σάλος έχει προκληθεί με την τριήμερη πολυτελή κρουαζιέρα του Νεϊμάρ, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, ένας από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, ο YouTuber Κάρλος Καντρέβα, έπειτα από καβγά που είχε με την σύντροφό του, πήδηξε στη θάλασσα από το 15ο όροφο του πλοίου.

Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε εξαιτίας της ζήλιας του 32χρονου, σύμφωνα με όσα δήλωσε η σύντροφός του. «Όσο ήμουν στο μπάνιο, ο Κάρλος πήρε το κινητό μου. Δεν ήξερα καν ότι είχε τον κωδικό πρόσβασης. Είδε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστειλε στιγμιότυπα οθόνης σε φίλους του λέγοντας ότι σκεφτόταν να με σκοτώσει», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια σύμφωνα και πάλι με την σύντροφό του, ο Κάρλος απείλησε να πηδήξει στο νερό. «Αν και υπήρχαν άνθρωποι κοντά, κανείς δεν αντέδρασε. Ήταν κοντά στη σκάλα και δεν υπήρχε τρόπος να τρέξω πίσω του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρμόδιες αρχές έκαναν πολλές προσπάθειες για την εύρεση του άντρα αλλά έπειτα από εφτά ημέρες αναζήτησης πλέον θεωρείται νεκρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.