ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρομακτικό περιστατικό στην Τουρκία: Δολοφόνησαν τραγουδιστή επειδή δεν ήξερε το τραγούδι που του ζήτησαν

Του έκοψαν το λαιμό

Τρομακτικό περιστατικό στην Τουρκία: Δολοφόνησαν τραγουδιστή επειδή δεν ήξερε το τραγούδι που του ζήτησαν

Σοκαρισμένη είναι η Τουρκία από τη δολοφονία του 45χρονου τραγουδιστή, Ονούρ Σενέρ, επειδή δεν ήξερε ένα τραγούδι που του ζήτησε παρέα σε νυχτερινό κέντρο στην Άγκυρα.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Onur Sener στην Άγκυρα. Εκεί, βρέθηκε μια παρέα που κάποια στιγμή θέλησε να ακούσει ένα τραγούδι, όμως ο τραγουδιστής Sener δεν το γνώρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέα λογομάχησε με τον τραγουδιστή, ωστόσο άμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού και το συμβάν φαινόταν ότι είχε λήξει εκεί.

Μάλιστα, η παρέα παρέμεινε μέχρι το τέλος του μουσικού προγράμματος και φάνηκε να διασκεδάζει. Μόλις, όμως, ο τραγουδιστής βγήκε έξω από το μαγαζί, εκεί τον περίμεναν οι τρεις άνδρες της παρέας, ζητώντας του το λόγο.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και οι δράστες άρχισαν να του επιτίθενται με μπουκάλια και ποτήρια στο κεφάλι. Το μοιραίο χτύπημα ήρθε από μια σπασμένη γυάλινη κούπα με την οποία του έκοψαν το λαιμό.

Άμεσα έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 45χρονο τραγουδιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δράστες είναι δύο δημόσιοι υπάλληλοι και ένας μηχανικός. Τέλος, τα τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι ο ίδιος ήταν πατέρας ενός παιδιού, 5,5 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.