ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζέιν Φόντα και εκτρώσεις: Πρότεινε μέχρι και «φόνο» κατά αυτών που τάσσονται υπέρ της ζωής! – Σάλος από τις δηλώσεις της

Το είπα για «πλάκα» δήλωσε αργότερα

Τζέιν Φόντα και εκτρώσεις: Πρότεινε μέχρι και «φόνο» κατά αυτών  που τάσσονται υπέρ της ζωής!  – Σάλος από τις δηλώσεις της

 

Σάλος στις ΗΠΑ από τις δηλώσεις της  ηθοποιού Τζέιν Φόντα αναφέρθηκε στην εκπομπή «The View» την Παρασκευή, η οποία ανέφερε  ότι οι γυναίκες ίσως χρειαστεί να καταφύγουν σε φόνο για να «ανακτήσουν τον έλεγχο του σώματός τους» μετά την ανατροπή της απόφασης Roe v. Wade από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Η Φόντα έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο όταν οι οικοδεσπότες τη ρώτησαν τι άλλο θα μπορούσε να κάνει εκτός από πορείες και διαμαρτυρίες για να σταματήσει την εξάπλωση των περιορισμών στις αμβλώσεις σε πολλές πολιτείες.

Η 85χρονη, η οποία ασχολείται με τον ακτιβισμό εδώ και δεκαετίες, απάντησε: «Λοιπόν, έχω σκεφτεί τον φόνο».

Το σχόλιο έγινε δεκτό με αμηχανία από το πάνελ και οι αντιδράσεις ήταν άμεσες, με ορισμένους να κατηγορούν την ηθοποιό ότι υποκινεί τη βία κατά των πολιτικών που τάσσονται υπέρ της ζωής.

Η Φόντα διευκρίνισε αργότερα ότι το σχόλιό της έγινε για «πλάκα» και ότι τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών είναι ένα σοβαρό θέμα που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εκείνη.

Η βουλευτής Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν δήλωσε ότι θα καταγγείλει τη Φόντα για τις δηλώσεις της και την εκπομπή για την προβολή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.