ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκόπια: Θωρακίζουν τα σύνορά τους με την Ελλάδα – «Μπλόκο» στους λαθραίους μετανάστες

Σκόπια: Θωρακίζουν τα σύνορά τους με την Ελλάδα – «Μπλόκο»  στους λαθραίους μετανάστες

Μετά από την απόφαση της κυβέρνησης των Σκοπίων για παράταση της κατάστασης κρίσης για άλλες 30 ημέρες, ο πρόεδρος της χώρας, Στέβο Πενταρόφσκι, έδωσε εντολή να διενεργούνται αυστηροί έλεγχοι στις εισόδους της χώρας.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο στρατός μαζί με την συνοριακή αστυνομία θα διασφαλίσουν τα νότια και βόρεια σύνορα της χώρας.

«Βάσει της κυβερνητικής απόφασης σχετικά με την κατάσταση κρίσης σε τμήμα του εδάφους της Βόρειας Μακεδονίας, λόγω του κινδύνου διέλευσης μεταναστών από το έδαφος της χώρας μας και λόγω της προστασίας της δημόσιας υγείας από την παράνομη μετανάστευση σε συνθήκες πανδημίας, ο πρόεδρος της χώρας πήρε την απόφαση για τη συμμετοχή του στρατού ο οποίος μαζί με την συνοριακή αστυνομία θα διασφαλίσουν τα νότια και βόρεια σύνορα της χώρας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργικού συμβουλίου του Πενταρόφσκι.

Η κυβέρνηση στην 61η συνεδρίασή της αποφάσισε να συνεχίσει την κατάσταση κρίσης για 30 ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με αυτήν την απόφαση, η κυβέρνηση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί ο πολίτης του κράτους και η Συνέλευση, πρότεινε και στον πρόεδρο να λάβει απόφαση για τη συμμετοχή μέρους των στρατευμάτων του Στρατού της Βόρειας Μακεδονίας στην αντιμετώπιση της κρίσης», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της κυβέρνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.