Στην Ελλάδα που έχει γίνει η χλεύη των ηττημένων του “ψυχρού πολέμου” (κάτι Σλοβενίες, Πολωνίες, Τσεχίες κλπ συμπεριφέρονται στις ελληνικές αντιπροσωπείες στην ΕΕ ως να επρόκειτο για ιθαγενείς του Αμαζονίου…) θα συνέβαινε και αυτό: Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Εργκους Κάτσε που τρώει ψωμί όπως και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι ομοεθνείς του στην Ελλάδα φόρεσε την μπλούζα με τα εμβλήματα του εγκληματικού UCK και ποζάρισε το facebook. 

Αφού διαπίστωσε τη θύελλα των αρνητικών σχολίων που προκάλεσε η αψυχολόγητη ενέργειά του, ο Κάτσε έσπευσε να απολογηθεί, δηλώνοντας πως δεν ήξερε τι σήμαινε η μπλούζα της αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης που φόρεσε.

Ο νεαρός παίκτης αρχικά «κατέβασε» τη φωτογραφία και έγραψε στο Facebook: «Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φώτο που ανέβασαν στο προφίλ μου άλλοι και φυσικά μόλις το έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία βγήκε σε σπίτι ενός φίλου που με φιλοξένησε και η μπλούζα δεν είναι καν δική μου! Συγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν, όσοι με ξέρουν, ξέρουν και τι άνθρωπος είμαι». Γιατί δεν τον πιστεύουμε;

Λίγη ώρα αργότερα όμως ο λογαριασμός του απενεργοποιήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr