Επιχείρηση διαμελισμού της Ελλάδας – Σκοπιανό ντοκιμαντέρ: «Οι Έλληνες σκλάβωσαν τη “Μακεδονία”» (βίντεο)

Επιχείρηση διαμελισμού της Ελλάδας – Σκοπιανό ντοκιμαντέρ: «Οι Έλληνες σκλάβωσαν τη “Μακεδονία”» (βίντεο)

Η σκοπιανή προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας συνεχίζεται από την ίδια την κρατική τηλεόραση της γειτονικής χώρας, η οποία με ένα ανιστόρητο ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι η Ελλάδα κρατά υπόδουλο ένα κομμάτι της Μακεδονίας.

«Όλα ήταν μέρος της πολιτικής του ελληνικού κράτους να εξαλείψει το μακεδονικό στοιχείο» δηλώνει ο Τεό Ούνγκιο, ερευνητής του Ινστιτούτου «Μακεδονικής» Ιστορίας.

Το ντοκιμαντέρ, οι μαρτυρίες και οι αναλύσεις υπηρετούν το ανιστόρητο αφήγημα πως οι Έλληνες υποδούλωσαν την Μακεδονία.

«Έγινε κατανομή του μακεδονικού εδάφους μεταξύ τριών χωρών. Στο τμήμα που υποδουλώθηκε από την Ελλάδα κατοικούσαν περισσότεροι από τους μισούς του συνολικού πληθυσμού της (μεγάλης) «Μακεδονίας” πριν από τη διαίρεσή της» αναφέρει η Makedonska Radiotelevizia.

«Εφάρμοσαν κάθε μέθοδο πίεσης. Μέχρι και νόμο για την αλλαγή των ονομάτων» λέει για τους Έλληνες ο Ζόραν Μαλνχοφ, επίκουρος καθηγητής Ιστορίας.

Βραχίονας της σκληρής προπαγάνδας στην Ελλάδα είναι το Ουράνιο Τόξο στη Φλώρινα. Ζητούν αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας και γλώσσας και ονειρεύονται η Μακεδονία να ενωθεί με τα Σκόπια.

Δείτε το βίντεο από το δελτίου του Star – Το στιγμιότυπο από το 6:53 και μετά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.