Άρχισε η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζόραν Ζάεφ στην Θεσσαλονίκη

Άρχισε η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζόραν Ζάεφ στην Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.

Η συνάντηση γίνεται στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο του Thessaloniki Summit 2019. Πρώτος στην αίθουσα της συνάντησης έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αμέσως μετά έφτασε ο κ. Ζάεφ.

Στη συνάντηση, από ελληνικής πλευράς, μετέχουν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης.

Δεύτερη συνάντηση Μητσοτάκη- Ζάεφ

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά τον Ζόραν Ζάεφ, ως πρωθυπουργός. Οι δύο τους είχαν τετ α τετ τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή συνάντηση γίνεται μετά το ευρωπαϊκό μπλόκο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τη Βόρεια Μακεδονία, που είχαν ως επακόλουθο την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στη γειτονική χώρα.

Σήμερα το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Ζόραν Ζάεφ, παρουσιάστηκε το επίσημο σήμα για τα Μακεδονικά Προϊόντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχα δεσμευθεί ότι θα αντιμετωπίσουμε τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών, υποστηρίζοντας τους επαγγελματικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος ώστε να κατοχυρώσουν μία ενιαία συλλογική ταυτότητα, η οποία θα ξεχωρίζει τα προϊόντα τα οποία θα παράγονται από εδώ και στο εξής στη Μακεδονική γη», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος ότι είναι ένα σήμα το οποίο θα αγκαλιαστεί από όλους τους παραγωγούς της Μακεδονίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.