ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βουλγαρία: Παράταση έως τις 13 Απριλίου για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης – 12 νεκροί στα Σκόπια

Βουλγαρία: Παράταση έως τις 13 Απριλίου για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης – 12 νεκροί στα Σκόπια

Το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας ενέκρινε σήμερα την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης κατά έναν μήνα, προκειμένου να σταματήσει τη διασπορά του νέου κορονοϊού, με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της νόσου να ανέρχεται σε 485.

Το κοινοβούλιο της χώρας είχε ομόφωνα ψηφίσει στις 13 Μαρτίου την εφαρμογή της κατάστασης έκτακτης ανάγκης έως τη 13η Απριλίου.

Έως σήμερα, η Βουλγαρία καταμετρά 14 θανάτους από τον ιό.

Σκόπια: Δώδεκα νεκροί από τον κορωνοϊό

Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του κορωνοϊού, ανεβάζοντας στους 12 τον αριθμό των θυμάτων από τη νόσο.

Ακόμη, το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 46 νέα κρούσματα, τα περισσότερα μέσα σε μία ημέρα από την εμφάνιση του κορωνοϊού στη χώρα. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα ανέρχονται μέχρι στιγμής στα 430.

Τα μισά από τα 46 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην πόλη Κουμάνοβο, κάτι που προκάλεσε έντονες ανησυχίες και οδήγησε την κυβέρνηση των Σκοπίων στην απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας από σήμερα το βράδυ μέχρι το πρωϊ της Δευτέρας, στην πόλη αυτή των 100.000 κατοίκων. η οποία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα των Σκοπίων.

Στα Σκόπια έχει κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις 18 Μαρτίου. Όλα τα σχολεία, πανεπιστήμια και τα περισσότερα καταστήματα (με εξαίρεση τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία) παραμένουν κλειστά από τότε, ενώ ισχύουν περιοριστικά μέτρα στην κυκλοφορία των πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.