ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αλβανία: Η κυβέρνηση Ε.Ράμα παρακολουθεί τα προσωπικά δεδομένα 910 χιλιάδων πολιτών

Αλβανία: Η κυβέρνηση Ε.Ράμα παρακολουθεί τα προσωπικά δεδομένα 910 χιλιάδων πολιτών

Όπως αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ η κυβέρνηση του Έντι Ράμα παρακολουθεί προσωπικά δεδομένα χιλιάδων πολιτών.

Όπως αναφέρει το tiranatimes.com, η κυβέρνηση έχει εγκαταστήσει στα κεντρικά της γραφεία υπολογιστές με σκοπό να παρακολουθεί τα προσωπικά δεδομένα 910.000 πολιτών που είναι καταχωρημένα στην αλβανική πλατφόρμα e-Albania, η οποία χρησιμοποιείται για κάθε νόμιμη διαδικασία.

Η συγκεκριμένη βάση δεδομένων περιέχει τα προσωπικά στοιχεία κάθε Αλβανού πολίτη, όπως τον τηλεφωνικό αριθμό, τον αριθμό ταυτότητας, τον αριθμό εκλογικής ενότητας και τα στοιχεία εργασίας για όσους εργάζονται. Επίσης, διαθέτουν τα στοιχεία για την πολιτική τοποθέτηση των πολιτών που διαμένουν στα Τίρανα.

Η χρήση της βάσης δεδομένων e-Albania από τους αξιωματούχους του Εντι Ράμα και του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας αποτελεί ποινικό αδίκημα, αν αποδειχθεί αληθινή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία της αντιπολίτευσης και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο επικεφαλής της Ειδικής Εισαγγελίας, Αρμπέν Κράζα, ανέφερε πως γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την επαλήθευση της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.