ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Με τουρκικές στολές πλέον ο στρατός των Σκοπίων στα βόρεια σύνορα μας

Με τουρκικές στολές πλέον ο στρατός των Σκοπίων στα βόρεια σύνορα μας

Η Τουρκία δώρισε στο στρατό των Σκοπίων 7.400 στρατιωτικές στολές σε ειδική τελετή.

Η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων Ραντμίλα Σεκερίνσκα και ο Τούρκος πρέσβης στα Σκόπια Χασάν Μεχμέτ Σεκιζγκόκ έλαβαν μέρος στην τελετή που διοργανώθηκε στο Στρατόπεδο Ίλιντεν στην πρωτεύουσα Σκόπια.

«Σήμερα, μαζί με τον Τούρκο πρεσβευτή, είμαστε εδώ για αυτήν τη δωρεά των συμμάχων μας. Είναι περίπου 7.400 στολές. Εκτός από τον βασικό εξοπλισμό, κάθε μέλος του Στρατού των Σκοπίων θα έχει επίσης αυτή τη στολή, η οποία θα τους επιτρέψει να λάβουν μέρος σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες, επιχειρήσεις και ασκήσεις», είπε η υπουργός Άμυνας.

Τόνισε ότι η σημερινή βοήθεια είναι μόνο ένα μικρό μέρος της υποστήριξης της Τουρκίας εδώ και χρόνια, και ο στρατός θα φορέσει με υπερηφάνεια αυτές τις στολές συμβάλλοντας στην ασφάλεια της πατρίδας, της περιοχής και της συμμαχίας.

Ο πρέσβης της Τουρκίας, Σεκιζγκόκ, δήλωσε:

«Η Τουρκία, η οποία έχει φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, θα συνεχίσει να παρέχει κάθε είδους υποστήριξη σύμφωνα με τον στόχο του εκσυγχρονισμού του στρατού των Σκοπίων.

Πρόσθεσε ότι η ισχυρή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς στο μέλλον, προσθέτοντας ότι ο στρατός της Βόρειας Μακεδονίας θα συνεχίσει να εκπληρώνει επιτυχώς τις ευθύνες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.