ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φ.Μπελέρης: Δεν συνεχίστηκε σήμερα η δική λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας δικαστού

Η μία εκ των τριών δικαστών παρευρισκόταν σε άλλη δική, η οποία δεν ολοκληρώθηκε στον εκτιμώμενο χρόνο

Φ.Μπελέρης: Δεν συνεχίστηκε σήμερα η δική λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας δικαστού

Η σημερινή 10/01 δίκη για την υπόθεση του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω φόρτου εργασίας δικαστού.

Όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου, η μία εκ των τριών δικαστών, η Ιρένα Γκιόκα, παρευρισκόταν σε άλλη δική, η οποία δεν ολοκληρώθηκε στον εκτιμώμενο χρόνο, συνεπώς δεν κατέστη εφικτό να πραγματοποιηθεί η δίκη της υπόθεσης Μπελέρη – Κοκαβέση. Κοινώς, αυξημένος φόρτος εργασίας για τη δικαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, σε μία απόπειρα να «χρυσώσει» το χάπι, το δικαστήριο όρισε τις τρεις επόμενες διαδοχικές δικές. Η πρώτη θα διεξαχθεί την 25η Ιανουαρίου στις 12:00, ενώ, οι επόμενες για την 1η και την 8η Φεβρουαρίου την ίδια ώρα. Ο Φρέντι Μπελέρης βρίσκεται σε καθεστώς προφυλάκισης εδώ και οκτώ μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.