ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φ.Μπελέρης: Έλαβε άδεια μερικών ωρών για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του

Θα βρεθεί στη Χειμάρρα συνοδεία αστυνομικών για την τελετή που είναι προγραματισμένη για τις 3 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας)

Φ.Μπελέρης: Έλαβε άδεια μερικών ωρών για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του

Εκτός φυλακής για λίγες ώρες, θα βρεθεί σήμερα Κυριακή (31/12) ο Φρέντι Μπελέρης, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του, η οποία «έφυγε» χθες από τη ζωή.

Ο νόμος στην Αλβανία προβλέπει για ανάλογες περιπτώσεις άδεια δύο ημερών, ωστόσο οι αλβανικές Αρχές χρησιμοποίησαν διάφορα προσχήματα και έδωσαν άδεια επτά ωρών στον Μπελέρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, θα βρεθεί στη Χειμάρρα συνοδεία αστυνομικών για την τελετή που είναι προγραματισμένη για τις 3 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας), με τους κατοίκους να ετοιμάζονται να τον υποδεχτούν εκφράζοντας την στήριξή τους και την αντίθεση τους στις μεθοδεύσεις Ράμα για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και την υφαρπαγή του δήμου Χειμάρρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.