ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με το Πακιστάν η Αλβανία: «Η Αθήνα επιταχύνει τις άδειες παραμονής – Ωφελούνται χιλιάδες Αλβανοί»!

Το διατρανώνουν τα αλβανικά ΜΜΕ

Με το Πακιστάν η Αλβανία: «Η Αθήνα επιταχύνει τις άδειες παραμονής – Ωφελούνται χιλιάδες Αλβανοί»!

Η Ελλάδα θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόκτηση της άδειας παραμονής, για να ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο μεγάλου αριθμού μεταναστών στην αγορά εργασίας, γράφουν τα αλβανικά media σήμερα και είναι ακόμα μία χώρα πυ διαφημίζει την νομιμοποίηση στην Ελλάδα παράνομων ή νόμιμων μεταναστών μετά το Πακιστάν.

Ο Φ.Μπελέρη όμως παραμένει φυλακισμένος και φαίνεται να έχει εγκαταληφθεί από την ελληνική κβυέρνηση.

Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου αξιολογεί τις δυνατότητες προσαρμογής του νομικού πλαισίου και στη συνέχεια να περάσει η πρόταση στη Συνέλευση.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, οι μετανάστες πρέπει να περιμένουν έως και τρία χρόνια για να ανανεώσουν τις άδειες διαμονής τους και η μεγάλη εισροή τους έχει προκαλέσει την κατάρρευση του συστήματος.

Οι Αλβανοί μετανάστες θα είναι οι μεγάλοι ωφελούμενοι από τις νέες αλλαγές, καθώς αποτελούν περίπου το 60 τοις εκατό του συνόλου των νόμιμων αφίξεων, ακολουθούμενοι από Γεωργιανούς και Πακιστανούς.

Στις διευθύνσεις μετανάστευσης στην Αττική μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι εκκρεμούν περίπου 200.000 αιτήσεις για άδεια διαμονής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τη μεταρρύθμιση για τη νόμιμη μετανάστευση, η Ελλάδα επεξεργάζεται επίσης νέες διμερείς συμφωνίες με τουλάχιστον έξι χώρες, όπως η Μολδαβία, η Γεωργία, η Αρμενία, η Ινδία, το Βιετνάμ και οι Φιλιππίνες, για την υποδοχή εργαζόμενων από αυτές τις χώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.