ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σκόπια: Νίκη για το VMRO δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Προβάδισμα για το VMRO-DPMNE δείχνουν τα exit-poll

Σκόπια: Νίκη για το VMRO δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το VMRO καταγράφει μεγάλο προβάδισμα στις βουλευτικές εκλογές των Σκοπίων.

Με το 23% των ψήφων μετρημένων, ο σχηματισμός αυτός έχει συγκεντρώσει το 34% των ψήφων, ενώ το κυβερνών σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ακολουθεί με μόλις 12%.

Το VMRO, το οποίο τάσσεται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, φαίνεται να εξασφαλίζει την πρωτιά στις εκλογές, όπως επισήμανε κατά την προεκλογική περίοδο.

Κρίσιμος θα είναι ο αριθμός των εδρών που θα καταλάβουν οι νικητές.

Η Εθνική Εκλογική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι μισή ώρα πριν το κλείσιμο της κάλπης, το ποσοστό συμμετοχής ήταν 53,4%, ενώ στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών ήταν 46,4%.

Ο δεύτερος γύρος θεωρείται έγκυρος, καθώς το ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε το 40%.

Για τις βουλευτικές εκλογές, δεν υπάρχει όριο συμμετοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σημερινές εκλογές φαίνεται να σηματοδοτούν μια αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, με την επικράτηση του VMRO-DPMNE και την ήττα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.