ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Την πρώτη Ειδική Οικονομική Ζώνη δημιούργησε η Αλβανία στα Τίρανα

Τα Τίρανα η πρώτη επιλογή

Την πρώτη Ειδική Οικονομική Ζώνη δημιούργησε η Αλβανία στα Τίρανα

Το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων (ΑΤΑ) ενημέρωσε πως στα Τίρανα δημιουργείται η πρώτη ειδική οικονομική ζώνη στην Αλβανία.

Ο Δήμος Τιράνων υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το Αλβανικό Υπουργείο Οικονομίας, Πολιτισμού και Καινοτομίας για τη δημιουργία της Ζώνης Τεχνολογικής και Οικονομικής Ανάπτυξης (TEDA Tirana).

Μάλιστα για αυτόν τον σκοπό έχει επιλεγεί η στρατηγική θέση μεταξύ των περιοχών Kashar και Vaqarri.

Τα Τίρανα είναι ο πρώτος δήμος στην Αλβανία που δημιουργεί μια ελεύθερη οικονομική ζώνη. Και θα ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ.

Ο Δήμαρχος Τιράνων, Erion Veliaj, τόνισε ότι το έργο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου οράματος για την ενσωμάτωση των ευρωπαϊκών προτύπων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Και συνέχισε λέγοντας πως όλη η χώρα πρέπει να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά πρότυπα, επισημαίνοντας με νόημα πως θα πρέπει να ξεπεραστούν οι αντιδράσεις και ο σκεπτικισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε ακόμη ότι η Ειδική Οικονομική Ζώνη θα δημιουργήσει από 5.000 έως 7.000 νέες θέσεις εργασίας, που συνδέονται με τις νέες τεχνολογίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.