ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζόραν Ζάεφ: Με μηχανή έφτασε από τα Σκόπια στους Δελφούς αφού πρώτα σαν «θριαμβευτής» έκανε το γύρο της Ελλάδας (βίντεο)

Με μια μοτοσικλέτα 1.600 κυβικών που η πινακίδα της έχει τα αρχικά του, ΖΖ ο Ζόραν Ζάεφ έφτασε στο Φόρουμ των Δελφών

Ζόραν Ζάεφ: Με μηχανή έφτασε από τα Σκόπια στους Δελφούς αφού πρώτα σαν «θριαμβευτής» έκανε το γύρο της Ελλάδας (βίντεο)

Με μια μοτοσικλέτα 1.600 κυβικών της οποίας η πινακίδα έχει τα αρχικά του, ΖΖ, ο Σκοπιανός πρώην πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ έφτασε στο Φόρουμ των Δελφών αφού πρώτα σαν άλλος «θριαμβευτής» έκανε τον γύρο της Ελλάδας για να δουν όλοι οι Έλληνες ποιος κέρδισε την «Συμφωνία των Πρεσπών» και ξέροντας ότι και η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη τον στηρίζει.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα voria.gr, ξεκίνησε στις 22 Απριλίου από τα Σκόπια οδηγώντας τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του, πέρασε από περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια ταξίδεψε σε περιοχές της Πελοποννήσου, καταλήγοντας πριν από λίγη ώρα στους Δελφούς, όπου αύριο είναι ομιλητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τους Δελφούς, θα συνεχίσει το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να πάει και στη Χαλκιδική, όπου όπως είναι γνωστό διαθέτει εξοχικό, το οποίο επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.