ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βανέσα Μπράιαντ: H περιουσία της χήρας του Κόμπι Μπράιαντ ανέρχεται σε 600 εκατ. δολάρια

Η Μπράιαντ κέρδισε πρόσφατα αγωγή κατά του σερίφη και της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες

Βανέσα Μπράιαντ: H περιουσία της χήρας του Κόμπι Μπράιαντ ανέρχεται σε 600 εκατ. δολάρια

Η Βανέσα Μπράιαντ είναι ευρέως γνωστή ως η χήρα του εκλιπόντος σούπερ σταρ των Λέικερς και του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ.

Είναι χορεύτρια, που γνώρισε τον Κόμπι, ενώ εκείνος βρισκόταν σε στούντιο ηχογράφησης και γύριζε ένα βίντεο για το πρώτο του μουσικό άλμπουμ και μόλις έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.

Εκείνη ήταν 17 ετών και ο Κόμπι 21 όταν γνωρίστηκαν και ο γάμος τους δεν άρεσε στην οικογένεια του Μπράιαντ ούτε στον ατζέντη του.

Δεν παρευρέθηκαν στον γάμο ως ένδειξη διαμαρτυρίας, κυρίως λόγω της ηλικίας της τότε, καθώς εκείνη φοιτούσε ακόμη στο λύκειο και ο Κόμπι ετοιμαζόταν να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ.

Απέδειξαν ότι όλοι έκαναν λάθος και συνέχισαν να δημιουργούν μια όμορφη οικογένεια με τέσσερις κόρες. Η Βανέσα Μπράιαντ ανέλαβε πολλές από τις επιχειρηματικές προσπάθειες του Κόμπι μετά το θάνατό του και επιβλέπει το Mamba and Mambacita Sports Foundation, ενώ παράλληλα είναι διευθύνουσα σύμβουλος και πρόεδρος των Granity Studios.

Η Βανέσα Μπράιαντ έχει περιουσία που αγγίζει τα 600 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth. Η Μπράιαντ κέρδισε πρόσφατα αγωγή κατά του σερίφη και της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες, για φωτογραφίες που τράβηξαν οι ίδιοι και στις οποίες φαίνονταν τα νεκρά σώματα του συζύγου και της κόρης της μετά το τραγικό ατύχημα.

Οι φωτογραφίες φέρεται να είχαν περάσει και να είχαν προβληθεί μεταξύ αρκετών αξιωματούχων και στα δύο τμήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.