ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βασιλιάς Κάρολος: Ανοίγει για πρώτη φορά το κάστρο Μπαλμόραλ – Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια

Ήταν η αγαπημένη κατοικία της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ Β'

Βασιλιάς Κάρολος: Ανοίγει για πρώτη φορά το κάστρο Μπαλμόραλ – Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια

Η αγαπημένη κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ, το κάστρο Μπαλμόραλ ανοίγει για το κοινό για πρώτη φορά, με απόφαση του γιου της, βασιλιά Καρόλου.

Χτισμένο στην καρδιά των Χάιλαντς της Σκοτίας ήταν το μέρος όπου η Ελισάβετ περνούσε τα περισσότερα καλοκαίρια της.

Οι ξεναγήσεις «στο εσωτερικό του κάστρου», οι οποίες θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε μέρη του κτηρίου που χρησιμοποιούνται από τη βασιλική οικογένεια, θα είναι πλέον διαθέσιμες μεταξύ 1ης Ιουλίου και 4ης Αυγούστου, με κάθε ομάδα να περιορίζεται σε 10 άτομα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 100 λίρες Αγγλίας, ήτοι 116 ευρώ ή 150 λίρες Αγγλίας ή 175 ευρώ με το απογευματινό τσάι, περιορίζονται σε 40 εισιτήρια ανά ημέρα και η ζήτηση είναι μεγάλη.

Οι ξεναγήσεις θα ολοκληρωθούν πριν ο βασιλιάς και η βασίλισσα φτάσουν στο κάστρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η ιστοσελίδα του Κάστρου αναφέρει ότι οι ξεναγήσεις είναι οι πρώτες του είδους τους από τότε που ολοκληρώθηκε το κτίριο το 1855.

Οι προηγούμενες ξεναγήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν, επικεντρώνονταν στους χώρους και τους κήπους, ενώ η πρόσβαση στο κάστρο περιοριζόταν στην αίθουσα χορού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελισάβετ Β’ , η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, πέθανε ειρηνικά στο Μπαλμόραλ στις 8 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, σε ηλικία 96 ετών, μετά από 70 χρόνια βασιλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.