ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βασιλιάς Κάρολος: «Είναι βαρετό» – Η γκρίνια λίγο πριν τη στέψη (βίντεο)

«Δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ στην ώρα μας»

Βασιλιάς Κάρολος: «Είναι βαρετό» – Η γκρίνια λίγο πριν τη στέψη (βίντεο)

Παρά τις εντυπωσιακές εικόνες από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου το Σάββατο, φαίνεται ότι κάποια πράγματα πήγαν «στραβά», όπως αποκαλύπτει ένα βίντεο που κατέγραψε την απογοήτευση και τον εκνευρισμό του νέου βασιλιά της Βρετανίας.

Σύμφωνα με το Sky News ο βασιλιάς Κάρολος είπε στην βασίλισσα Καμίλα «είναι βαρετό» ενώ περίμενε για περίπου πέντε λεπτά έξω από το Αββαείο του Γουεστμίνστερ μέσα στην άμαξα.

Κατά την ίδια πηγή «υπεύθυνοι» για το «στήσιμο» του βασιλιά Καρόλου ήταν ο γιος του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, και η οικογένεια του η οποία καθυστέρησε με αποτέλεσμα να μην είναι στο Αββαείο την ώρα της άφιξης του βασιλιά.

Στα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα, ειδικοί στο διάβασμα των χειλιών είπαν στο Sky News ότι ο βασιλιάς Κάρολος είπε στην βασίλισσα Καμίλα: «Δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ στην ώρα μας. Πάντα κάτι συμβαίνει. Είναι βαρετό αυτό».

Αρκετοί στα βρετανικά μέσα αποδίδουν τον εκνευρισμό αυτό στην αναμονή για τη μεγαλύτερη στιγμή στη ζωή του βασιλιά Καρόλου ο οποίος περίμενε για πάρα πολλά χρόνια μέχρι τη στέψη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.