ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βασιλιάς Κάρολος: Επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντά του – Η ανακοίνωση από το παλάτι (φώτο)

«Η ιατρική ομάδα παραμένει θετική για τη συνεχή ανάρρωση του Βασιλιά»

Βασιλιάς Κάρολος: Επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντά του – Η ανακοίνωση από το παλάτι (φώτο)

Ο βασιλιάς Κάρολος θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή από το παλάτι.

Ο Βρετανός μονάρχης είχε αποκαλύψει τον Φεβρουάριο ότι πάσχει από καρκίνο (αν και δεν ανέφερε ποιον τύπο) και ότι λαμβάνει εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

Για τον λόγο αυτό ανέστειλε τα δημόσια καθήκοντά του, αλλά συνέχιζε να εργάζεται από το γραφείο του.

Ειδικότερα, εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι «η ιατρική ομάδα της Αυτού Μεγαλειότητας είναι πολύ ενθαρρυμένη από την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής και παραμένει θετική για τη συνεχή ανάρρωση του Βασιλιά.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα της Αυτού Μεγαλειότητας θα συνεχιστεί, αλλά οι γιατροί είναι αρκετά ικανοποιημένοι με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής, ώστε ο βασιλιάς να είναι πλέον σε θέση να αναλάβει εκ νέου μια σειρά από δημόσια καθήκοντα».

Εν τω μεταξύ το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του βασιλιά και της βασίλισσας, η οποία τραβήχτηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στις 10 Απριλίου, την επομένη της 19ης επετείου του γάμου τους.

Το βασιλικό ζεύγος θα επισκεφθεί ένα κέντρο θεραπείας του καρκίνου την Τρίτη.

Η επίσκεψη θα είναι η πρώτη από μια σειρά υποχρεώσεων του Καρόλου τις επόμενες εβδομάδες, μεταξύ των οποίων η φιλοξενεία του αυτοκράτορα και της αυτοκράτειρας της Ιαπωνίας κατά την επίσημη επίσκεψή τους στην Ιαπωνία τον Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 6 Μαΐου είναι η πρώτη επέτειος της στέψης του βασιλιά, την οποία θα γιορτάσει το βασιλικό ζεύγος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.