ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη επίσημη εμφάνισή του μετά τη διάγνωση για τον καρκίνο (φώτο-βίντεο)

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα παρευρεθούν φέτος στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη επίσημη εμφάνισή του μετά τη διάγνωση για τον καρκίνο (φώτο-βίντεο)

Ο βασιλιάς Κάρολος, το πρωί της Κυριακής του Πάσχα των Καθολικών (31/3) έφτασε στο κάστρο του Γουίνδσορ για να παρακολουθήσει την εορταστική λειτουργία. 

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη επίσημη εμφάνισή του μετά τη διάγνωση για τον καρκίνο.

Σημειώνεται πως η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα παρευρεθούν φέτος στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα, καθώς και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Μόλις ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε στην εκκλησία, γύρισε και χαιρέτησε το συγκεντρωμένο πλήθος. Ο ίδιος ήταν ευδιάθετος αν και εμφανώς αδυνατισμένος.

Ο 75χρονος Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα κάθισαν μακριά από τους υπολοίπους θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατεύσουν την υγεία του βασιλιά.

Νωρίτερα, ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury ξεκίνησε το πασχαλινό κήρυγμά του καλώντας τους πιστούς να προσευχηθούν για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας και του βασιλιά.

«Προσευχόμαστε για εκείνη και τον Βασιλιά στην αξιοπρεπή ανταπόκρισή τους και προσευχόμαστε για όλους εκείνους που υποφέρουν με τον ίδιο τρόπο», είπε ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Τζάστιν Γουέλμπι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.