ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άλογο της βασιλικής φρουράς αφηνίασε μόλις είδε στην ενθρόνιση του Κάρολου την Καμίλα βασίλισσα!

Ο αναβάτης του τράβηξε τα χαλινάρια για να το ηρεμήσει και να το ελέγξει

Άλογο της βασιλικής φρουράς αφηνίασε μόλις είδε στην ενθρόνιση του Κάρολου την Καμίλα βασίλισσα!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ένα άλογο που συμμετείχε στην πομπή της άμαξας του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα μετά την τελετή στέψης, τρόμαξε και άρχισε να τρέχει προς το συγκεντρωμένο πλήθος, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που η άμαξα του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα πέρασε από ένα δρόμο κοντά στη Λεωφόρο Μολ για να πάει στο Μπάκιγχαμ μετά τη στέψη.

Το άλογο ταράχθηκε και άρχισε να κάνει πίσω βήματα και κύκλους, τρέχοντας προς τους στρατιώτες και το πλήθος που ήταν στην άκρη του δρόμου.

Ο κόσμος φαίνεται να κάνει στην άκρη και να προσπαθεί να αποφύγει το ταραγμένο άλογο, ενώ ο αναβάτης του τραβάει τα χαλινάρια για να το ηρεμήσει και να το ελέγξει. Αν και κανείς δεν φάνηκε να ποδοπατήθηκε, στο τέλος του βίντεο ένας από τους στρατιώτες φαίνεται να κουτσαίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.