ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βασιλιάς Κάρολος: Πάνω από 2.200 προσκεκλημένοι από 203 χώρες στην τελετή στέψης

400 νέοι που εκπροσωπούν φιλανθρωπικές οργανώσεις θα παρακολουθήσουν την τελετή

Βασιλιάς Κάρολος: Πάνω από 2.200 προσκεκλημένοι από 203 χώρες στην τελετή στέψης

Περισσότεροι από 2.200 άνθρωποι θα παρευρεθούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται διεθνείς εκπρόσωποι από 203 χώρες, καθώς και εργαζομένοι σε κοινότητες και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ο Κάρολος, ο οποίος έγινε μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου και των υπόλοιπων 14 κρατών της Κοινοπολιτείας (Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Τζαμάικα, Μπαχάμες, Γρενάδα, Παπούα Νέα Γουινέα, Νήσοι Σολομώντα, Τουβαλού, Αγία Λουκία, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Μπελίζ και Άγιος Χριστόφορος) μετά τον θάνατο της μητέρας του, της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο, πρόκειται να στεφθεί επισήμως στις 6 Μαΐου στο Αβαΐο του Ουεστμίνστερ στο Λονδίνο στη διάρκεια μιας τελετής γεμάτης πολυτέλεια, συμβολισμό και θρησκευτική σημασία.

Στη λειτουργία στο Αβαΐο του Ουεστμίνστερ το Σάββατο 6 Μαΐου θα παρευρεθούν επίσης νικητές βραβείων Νόμπελ, θρησκευτικοί εκπρόσωποι, αρχηγοί κρατών και υπουργοί Εξωτερικών, ανέφεραν τα Ανάκτορα.

Εκτός από αυτούς τους προσκεκλημένους, 400 νέοι που εκπροσωπούν φιλανθρωπικές οργανώσεις θα παρακολουθήσουν την τελετή στέψης και τις πομπές μέσα από την εκκλησία της Αγίας Μαργαρίτας, δίπλα στο Αβαΐο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.