ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βασιλιάς Κάρολος: Σαν σήμερα πριν 72 χρόνια «έφυγε» από την ζωή ο παππούς του βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’ από καρκίνο

Ο βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ' πέθανε σε ηλικία 65 ετών

Βασιλιάς Κάρολος: Σαν σήμερα πριν 72 χρόνια «έφυγε» από την ζωή ο παππούς του βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’ από καρκίνο

Στο Σάντρινγκχαμ φέρεται να βρίσκεται, σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος, στην επέτειο του θανάτου του παππού του, ο οποίος πέθανε πριν 72 χρόνια στο βασιλικό κτήμα.

Ο Βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’, πατέρας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, πέθανε στις 6 Φεβρουαρίου 1952 σε ηλικία 56 ετών.

Ο παππούς του σημερινού μονάρχη πέθανε στον ύπνο του στο Sandringham μετά μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.

Μετά τον θάνατό του η μεγαλύτερη κόρη του, Ελισάβετ, έγινε βασίλισσα σε ηλικία 25 ετών.

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο αφότου υποβλήθηκε σε επέμβαση για υπερπλασία προστάτη, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, αλλά δεν ανέφεραν τι είδους καρκίνος ήταν ή πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του.

Από την στιγμή εκείνη οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του προβληματίζουν τον βρετανικό λαό που εκφράζουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους στον βασιλιά τους.

Επίσης γιατροί τοποθετούνται για το τι μπορεί να έχει πραγματικά ο Κάρολος μιας και το παλάτι ξεκαθάρισε ότι δεν πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Το ενδοσκόπιο θα μπορούσε να ανιχνεύσει τον καρκίνο σε κοντινές περιοχές, όπως η ουροδόχος κύστη ή η ουρήθρα, δήλωσε ο δρ Κρίστιαν Πάβλοβιτς, καθηγητής Ουρολογίας και Ογκολογίας στην Ιατρική Σχολή John Hopkins.

«Μερικές φορές ανευρίσκεται ένας όγκος στην κύστη ή κάτι το οποίο δεν προκαλούσε συμπτώματα και το εντοπίζουμε τυχαία μόνο όταν πάμε εκεί» δήλωσε.

Το ενδοσκόπιο μπορεί, επίσης, να ανιχνεύσει ούρα με αίμα, «τα οποία θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι κάτι αιμορραγεί από τα νεφρά» δήλωσε στο NBC ο δρ Τζάστιν Φρίντλαντ, καθηγητής Ουρολογικής Ογκολογίας του Fox Chase Cancer Center.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι καρκίνου των νεφρών ή καρκίνου στον ουρητήρα, πρόσθεσε. Ο ουρητήρας είναι λεπτός, ινομυώδης σωλήνας, μέσω του οποίου διοχετεύονται τα ούρα από τους νεφρούς στην κύστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.