ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βασιλιάς Κάρολος: Τι σημαίνει το «tungsten», το παρατσούκλι που έδωσε στην Μέγκαν Μαρκλ;

Το παρατσούκλι που της έδωσε αποδεικνύει πόσο πολύ την εκτιμούσε κάποτε

Βασιλιάς Κάρολος: Τι σημαίνει το «tungsten», το παρατσούκλι που έδωσε στην Μέγκαν Μαρκλ;

Η συγγραφέας Κέιτι Νίκολ αποκαλύπτει στο βιβλίο «The New Royals» ότι ο βασιλιάς Κάρολος αποκαλούσε τη Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, «tungsten» (βολφράμιο).

Το βολφράμιο ή τουνγκστένιο είναι σκληρό και σπάνιο μέταλλο, που ανήκει στην ομάδα της τρίτης κύριας σειράς των στοιχείων μετάπτωσης κι έχει το υψηλότερο σημείο τήξης από όλα τα μεταλλικά στοιχεία.

«Ο Κάρολος φέρεται να έδωσε στη μέλλουσα νύφη του το παρατσούκλι «tungsten» λόγω της σκληρότητας και της αντοχής της», γράφει η Κέιτι Νίκολ.

Όπως εξηγεί, το παρατσούκλι της Μέγκαν Μαρκλ προφανώς γεννήθηκε όταν έδειξε αξιοσημείωτη δύναμη ψυχής κατά την εμφάνισή της με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018, στο πλευρό των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στο Royal Foundation Forum.

«Ήταν, σύμφωνα με έναν ακόλουθο, η στιγμή που ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, η οποία ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να ανεβάσουν στροφές», γράφει ο Νίκολ.

«Οι Κέιμπριτζ είχαν ήδη δείξει την πρόθεσή τους να είναι κάτι περισσότερο από “διακοσμητικοί γαλαζοαίματοι” και είχαν, μαζί με τον Χάρι, σημειώσει τεράστια επιτυχία με την εκστρατεία τους για την ψυχική υγεία Heads Together».

Και συνεχίζει: «Αλλά η Μέγκαν ήταν το αστέρι της τετράδας. Ήταν αψεγάδιαστη, παθιασμένη και αστεία, χρησιμοποιώντας όλες τις τηλεοπτικές της ικανότητες για να παρουσιάσει τον εαυτό της. Αυτή ήταν μια στιγμή αφύπνισης για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, όταν συνειδητοποίησαν ότι η Μέγκαν ήταν πολύ εντυπωσιακή, πολύ σίγουρη και πολύ ικανή, σύμφωνα με μια πηγή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.