ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς φαίνεται από το διάστημα η ουρά χιλιομέτρων (φωτο)

Η ουρά ξεπερνά τα 8 χιλιόμετρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς φαίνεται από το διάστημα η ουρά χιλιομέτρων (φωτο)

Εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί συνωστίζονται τις τελευταίες μέρες στην ουρά για τον αποχαιρετισμό της βασίλισσας Ελισάβετ και δεν σταματούν στο εμπόδιο της φυσικής κούρασης από τις 14 και πλέον ώρες που περιμένουν, αλλά κάνουν υπομονή για τη στιγμή που θα περάσουν τις πύλες του Ουέστμινστερ Χολ.

Το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε και χθες έξω από το Ουέστμινστερ, σε μια ουρά που ξεπέρασε τα 8 χιλιόμετρα, αποτύπωσαν οι δορυφορικές φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία Maxar Technologies.

oura1 oura3 oura4 oyra2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.