ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Άλογα τρέχουν ελεύθερα στους δρόμους του Λονδίνου – Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν (upd)

Τα ζώα φορώντας σέλες και χαλινάρια εντοπίστηκαν να τρέχουν φοβισμένα

Βίντεο: Άλογα τρέχουν ελεύθερα στους δρόμους του Λονδίνου – Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 12:24) Πέντε άλογα βρέθηκαν να τρέχουν σε κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου, ενώ το ένα από τα οποία φαίνεται αιμόφυρτο σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Τα άλογα που ήταν σελωμένα και έφεραν ηνία και χαλινάρια φέρεται να το έσκασαν στη διάρκεια πρόβας για παρέλαση στο Ουέστμινστερ, κοντά στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail τα πέντε άλογα του Household Cavalry, συμπεριλαμβανομένου ενός εμποτισμένου με αίμα, κάλπασαν στο κεντρικό Λονδίνο αφού πέταξαν τους αναβάτες τους κατά τη διάρκεια της πρωινής τους άσκησης.

Πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας στρατιώτης που επέβαιναν στα άλογα, τραυματίστηκαν σε τρία διαφορετικά περιστατικά και οι τέσσερις απο αυτούς νοσηλεύονται.

Ο στρατιώτης του Household Cavalry «ούρλιαζε από τον πόνο» αφού πετάχτηκε από το άλογό του όταν χτύπησε ένα αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο Clermont στην οδό Buckingham Palace.

Ένα από τα άλογα φαίνεται επίσης ότι έπεσε πάνω σε ένα διώροφο λεωφορείο, σπάζοντας το παρμπρίζ του, ενώ ένα άλλο φέρεται να έπεσε πάνω σε ένα μαύρο ταξί. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν σε βοήθεια του τραυματία στρατιώτη, ο οποίος εθεάθη να νοσηλεύεται στο δρόμο.

Ο Μπασίρ Άντεν, 48 ετών, εργάτης σε οικοδομές, είπε στην The Telegraph: «Είδα έναν στρατιώτη να πέφτει στο δρόμο αφού το άλογο έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ένας από τους συναδέλφους μου κάλεσε την αστυνομία. Ο άντρας χτύπησε δυνατά στο πάτωμα, ούρλιαζε από τον πόνο. Έβλεπες αίμα σε όλο το παρκαρισμένο αυτοκίνητο».

Ένα ασημί φορτηγό Mercedes-Benz χτυπήθηκε επίσης από άλλο άλογο, με ζημιές στο πλάι και σπασμένα δύο πίσω τζάμια. Ο δρόμος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ έκλεισε μετά το σοκαριστικό περιστατικό και μπήκε σε αστυνομικό κλοιό.

Τα άλογα διέσχισαν το κέντρο και έφτασαν ανατολικά ως το Άλντουιτς προτού ηρεμήσουν και «συλληφθούν» από την αστυνομία στον αυτοκινητόδρομο κοντά στο Limehouse.

Μια γυναίκα που είδε το άλογο να συντρίβεται με τη Mercedes είπε στο LBC: «Ένα από τα άλογα χτύπησε το όχημα και ο αναβάτης ήταν πάνω του, έπεσε πίσω σε αυτό το μικρό κομμάτι του δρόμου και η άλλη γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αλόγου της και εκείνη κατάφερε να πιάσει τα κάγκελα.

Περιμένουμε ένα κουτί αλόγων του Στρατού για να μαζέψει τα άλογα και να τα μεταφέρει στην κτηνιατρική περίθαλψη».

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά άλογα ελεύθερα στο κέντρο του Λονδίνου. Συνεργαζόμαστε με συναδέλφους του στρατού για τον εντοπισμό τους».

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων του Λονδίνου δήλωσε: «Κληθήκαμε στις 8.35 π.μ. σήμερα μετά από αναφορές ενός περιστατικού με ένα άλογο στη συμβολή των οδών Chancery Lane και Fleet Street.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.