ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο κατέγραψε την στιγμή που ακροβάτισσα πέφτει στο κενό

Οι θεατές σοκαρίστηκαν όταν την είδαν να πέφτει επάνω σε παγοδρόμιο

Βίντεο κατέγραψε την στιγμή που ακροβάτισσα πέφτει στο κενό

Mια ακροβάτισσα στο Μεξικό είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια του σόου, στο οποίο έπαιρνε μέρος.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, που δίνει στη δημοσιότητα η βρετανική Daily Mail, καθώς η γυναίκα εκτελούσε το act της και ενώ βρισκόταν σε αρκετά μεγάλο ύψος πάνω σε στεφάνι γλίστρησε και έπεσε στο κενό, με το πρόσωπο.

Οι θεατές του τσίρκου Fantasy World On Ice, στο Τάμπικο, σοκαρίστηκαν όταν είδαν την ακροβάτισσα Mia Gonzales Soto, να πέφτει επάνω σε παγοδρόμιο. Το βίντεο δείχνει την Mia να εκτελεί το πρόγραμμά της με στεφάνι, όταν κάποια στιγμή δεν το πιάνει καλά και γλιστρά, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω.

Άμεσα ένας άνδρας σπεύδει δίπλα της, ενώ τα φώτα κλείνουν. Η ακροβάτισσα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

Σε ανακοίνωσή του, το τσίρκο ανέφερε: «Ανάμεσα στο κοινό μας υπήρχε μια γυναίκα που ανήκει σε παραϊατρικό προσωπικό και έδωσε εθελοντικά τις πρώτες βοήθειες. Θα της είμαστε για πάντα ευγνώμονες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.