Βίντεο: Μαζικές διαδηλώσεις στην Γαλλία για ακρίβεια & πληθωρισμό – Οι αντι-ρωσικές κυρώσεις διέλυσαν τους Γάλλους

Κλονίζεται η διακυβέρνηση του Ε.Μακρόν

Βίντεο: Μαζικές διαδηλώσεις στην Γαλλία για ακρίβεια & πληθωρισμό – Οι αντι-ρωσικές κυρώσεις διέλυσαν τους Γάλλους

Ξεκίνησαν στην Γαλλία οι διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες για την αύξηση του κόστους των βασικών ειδών διατροφής και της ενέργειας.

Οι επιλογές της κυβέρνησης Mακρόν έναντι της Ρωσίας τίθενται υπό αμφισβήτηση ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος πρόεδρος κυβερνά με την ανοχή της πλειοψηφίας μετά από τα αποτελέσματα των πρόσφατων κοινοβουλευτικών εκλογών.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση όμως είναι η σιωπή από τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ καθώς είναι σαφές ότι δεν επιθυμούν την μεγέθυνση τέτοιων γεγονότων εν μέσω καλοκαιριού και τον χειμώνα να πλησιάζει αμείλικτος.

Σημειώνεται ότι «Ένας μακρύς, σκληρός χειμώνας» περιμένει την Ευρώπη η οποία θα πρέπει να μειώσει την κατανάλωση φυσικού αερίου όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας Φατίχ Μπιρόλ!

Δηλαδή οι Ευρωπαίοι και μαζί τους και οι Έλληνες θα πρέπει να αποδεχτούν σημαντική πτώση του βιοτικού τους επιπέδου όπως και να «ξεπαγιάσουν» για χάρη των επιλογών των κυβερνήσεων τους να επιβάλουν κυρώσεις κατά της Ρωσίας, εξυπηρετώντας έτσι όχι τα ευρωπαϊκά συμφέροντα αλλά τα αμερικανικά.

Λίγο νωρίτερα σε μία τρομακτική παραδοχή που δημιουργεί πολλά ερωτήματα προχώρησε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ, ο οποίος ζήτησε από τους Ευρωπαίους να συνεχίσουν τις κυρώσεις κατά της Μόσχας και να “αντέξουν” απέναντι στην αύξηση των τιμών της ενέργειας και των τροφίμων, που είναι άμεσες συνέπειες της επιβολής αντι-ρωσικών κυρώσεων!

Δηλαδή ο Ζ.Μπορέλ παραδέχτηκε ότι η οικονομική φτωχοποίηση Ελλήνων και Ευρωπαίων προκλήθηκε από την πολιτική ενάντια στην Ρωσία και με αρκετό θράσος ζητάει από τους Ευρωαπαίους πολίτες «να αντέξουν» την ακρίβεια, τον πληθωρισμό και την έλλειψη προϊόντων και αγαθών.

Δηλαδή κάποιος ο οποίος εισπράττει μία μισθοδοσία των 20.000 ευρώ τον μήνα και που το παρέχονται σχεδόν όλα δωρεάν μέσω… προνομίων, ζητάει από κάποιος που έχουν μισθούς των 600 ευρώ «να κάνουν υπομονή» και να να αντέξουν στον πόλεμο που κήρυξαν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις κατά της Ρωσία.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα ΜΜΕ δεν μεταδίδουν καμία διαμαρτυρία καμία δυσαρέσκεια και παρουσιάζουν μία επίπλαστη εικόνα δήθεν χαρούμενων πολιτών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι που θα κάνουν τα μπάνια τους φέτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διότι έχοντας γνώσεις χειραγώγησης των κοινωνικών μαζών ξέρουν πως οι εξεγέρσεις διαδίδονται όπως οι ιοί δηλαδή όπως οι πανδημίες και απαιτείται… καραντίνα στην ενημέρωση και την πληροφόρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.