ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βοσνία: Συνελήφθη 18χρονος που απειλούσε να προκαλέσει μακελειό σε σχολείο

Είχε διατυπώσει απειλές σε μηνύματά του σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

Βοσνία: Συνελήφθη 18χρονος που απειλούσε να προκαλέσει μακελειό σε σχολείο

Η αστυνομία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ανακοίνωσε πως συνέλαβε 18χρονο στην πόλη Μπίχατς (δυτικά), που απειλούσε να προκαλέσει μακελειό ανάλογο με το χθεσινό σε σχολείο του Βελιγραδίου, όπου εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ο 18χρονος Α.Ζ. (σ.σ. η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μόνο τα αρχικά του) συνελήφθη κατόπιν εντάλματος που εξέδωσε η περιφερειακή εισαγγελία και κατηγορείται για προετοιμασία εγκληματικής ενέργειας.

Σε ανάρτησή του στο Instragram, ο A.Z. χαρακτήριζε «βασιλιά» τον 14χρονο που σκότωσε οκτώ μαθητές και έναν φύλακα σε σχολείο της σερβικής πρωτεύουσας. «Ετοιμάζω εδώ και καιρό κάτι παρόμοιο για την οικονομική σχολή του Μπίχατς. Θα γίνει μια πρωτόγνωρη σφαγή στο Μπίχατς, ορκίζομαι στη ζωή μου!», υπογράμμιζε στην ίδια ανάρτηση.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε διατυπώσει απειλές σε μηνύματά του σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η διεύθυνση του λυκείου του Μπίχατς – όπου φοιτούσε ο Α.Ζ. – εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, προτρέποντας μαθητές και γονείς να μην πανικοβάλλονται από τις απειλές, διαβεβαιώνοντας πως οι αρχές έχουν ενημερωθεί και έχουν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εγκληματολόγοι και ψυχολόγοι δεν κρύβουν ωστόσο την ανησυχία τους για τις διαδικτυακές αναρτήσεις ορισμένων εφήβων, που εξέφραζαν θαυμασμό για τον ανήλικο μακελάρη του Βελιγραδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.