ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βραζιλία: Επτά φίλαθλοι της Κορίνθιανς έχασαν τη ζωή τους μετά από ανατροπή λεωφορείου

Η ανατροπή του προκλήθηκε από την απώλεια των φρένων του

Βραζιλία: Επτά φίλαθλοι της Κορίνθιανς έχασαν τη ζωή τους μετά από ανατροπή λεωφορείου

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την ανατροπή του λεωφορείου που τους μετέφερε σε αυτοκινητόδρομο της πολιτείας Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Το λεωφορείο μετέφερε οπαδούς της ομάδας ποδοσφαίρου Κορίνθιανς που εδρεύει στην πόλη Σάο Πάολο, αφού είχαν παρακολουθήσει έναν αγώνα κατά της Κρουζέιρο, στην πρωτεύουσα της Μίνας Ζεράις, Μπέλο Οριζόντε.

Σύμφωνα με τους επιβάτες του λεωφορείου, σε αυτό επέβαιναν 43 οπαδοί, ενώ η ανατροπή του, προκλήθηκε από την απώλεια των φρένων του.

Το δυστύχημα έγινε στις 2:50 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), με συνέπεια την πρόσκρουσή και την ανατροπή του λεωφορείου σε μία ρεματιά, όπως δήλωσαν πυροσβέστες.

Η ανάρτηση της Κορίνθιανς

Σε ανάρτηση προέβη η Κορίνθιανς, μετά το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο επτά φιλάθλων της.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η Sport Club Corinthians Paulista εκφράζει τη λύπη της για τα θύματα του δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς αυτήν την Κυριακή, στον αυτοκινητόδρομο Fernão Dias, με το λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς που βρίσκονταν στο Belo Horizonte για να στηρίξουν την ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Cruzeiro, το προηγούμενο βράδυ.

Η Κορίνθιανς είναι αλληλέγγυα στις οικογένειες των νεκρών φιλάθλων και παραμένει διαθέσιμη για να τους υποστηρίξει, καθώς και τα άλλα θύματα του δυστυχήματος και τις αρχές που συμμετείχαν στη διάσωση και τη διερεύνηση των γεγονότων.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.