ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλία: Μάντισσα έδωσε σε 27χρονη ένα σοκολατάκι αφού «προέβλεψε» τον θάνατο της – Πέθανε λίγες ώρες μετά

«Έχω ταχυπαλμίες, έκανα εμετό και έχω μια πικρίλα στο στόμα» ήταν το τελευταίο μήνυμα της άτυχης γυναίκα

Βραζιλία: Μάντισσα έδωσε σε 27χρονη ένα σοκολατάκι αφού «προέβλεψε» τον θάνατο της – Πέθανε λίγες ώρες μετά

Βγαλμένη από ταινία μυστηρίου είναι η υπόθεση θανάτου μιας 27χρονης γυναίκας από τη Βραζιλία, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από ένα σοκολατάκι που της έδωσε μια «μάντισσα», που λίγο πιο πριν είχε «προβλέψει» τον θάνατο της. 

Η 27χρονη Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto, μητέρα ενός παιδιού, έκανε μια βόλτα στην πόλη Maceio, Μέκκα των μάντεων κατά το Jam Press, όταν μια ηλικιωμένη τη σταμάτησε για να της «διαβάσει» το χέρι και να της πει τη μοίρα της.

Η νεαρή κοντοστάθηκε και η μάγισσα της είπε ότι της απέμεναν λίγες μέρες ζωής και την κέρασε ένα σοκολατάκι.

«Επειδή το σοκολατάκι ήταν συσκευασμένο, δεν της πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να ήταν επικίνδυνο. Πεινούσε και αποφάσισε να το φάει» περιγράφει η ξαδέλφη της 27χρονης, Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto, μιλώντας σε τοπικά Μέσα και αναμεταδίδει η New York Post.

«Έκανε εμετό, δεν έβλεπε καθαρά» προσθέτει εξηγώντας ότι λίγες ώρες αφότου έφαγε τη σοκολάτα άρχισε να αισθάνεται σοβαρά άρρωστη.

Η 27χρονη κοπέλα έστειλε μηνύματα στην οικογένειά της περιγράφοντας πόσο χάλια αισθανόταν.

«Έχω ταχυπαλμίες, έκανα εμετό και έχω μια πικρίλα στο στόμα. Η όρασή μου είναι θολή και νιώθω αδύναμη. Ήμουν στον δρόμο και παραλίγο να σωριαστώ και να συναντήσω τον Θεό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει» έγραφε η νεαρή μητέρα στα μηνύματα.

Στη συνέχεια τους είπε για την περίεργη συνάντησή της με τη μάντισσα. «Μια γυναίκα μου έδωσε ένα σοκολατάκι και από την ώρα που την έβαλα στο στόμα μου αρρώστησα».

Τότε η ξαδέλφη της την πήγε στο νοσοκομείο και όταν έφτασαν αιμορραγούσε η μύτη της.

Πέθανε την επόμενη ημέρα.

Η αιτία του θανάτου της 27χρονης έγινε γνωστή δύο μήνες αργότερα. Ήταν δηλητηρίαση από ουσίες που περιέχονται σε φυτοφάρμακα, αρκετά διαδεδομένες στη Βραζιλία.

Δεν επιβεβαιώθηκε, ωστόσο, ότι η δηλητηρίαση προκλήθηκε από το σοκολατάκι.

Ωστόσο η οικογένεια του τραγικού θύματος κατήγγειλε στις Αρχές τη μάντισσα και όσα τους είπε η 27χρονη και γίνονται προσπάθειες να ταυτοποιηθεί η ηλικιωμένη που της έδωσε το σοκολατάκι.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί να της έκανε κάτι τέτοιο. Ίσως κάποιος της έδωσε εντολή να σκοτώσει τη Fernanda ή να το έκανε επειδή το ήθελε» λέει άλλη της ξαδέλφη.

Η 27χρονη Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.