Βραζιλία: Σάλος με καθηγήτρια που χόρεψε… ερωτικά με μαθητές της μέσα σε σχολική αίθουσα (βίντεο-φωτο)

Η καθηγήτρια απολύθηκε μετά τα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok

Βραζιλία: Σάλος με καθηγήτρια που χόρεψε… ερωτικά με μαθητές της μέσα σε σχολική αίθουσα (βίντεο-φωτο)

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν στη Βραζιλία τα βίντεο με καθηγήτρια να χορεύει με μαθητές της (ανάρμοστα κατά τους πιο συντηρητικούς) μέσα σε σχολική αίθουσα.

Στα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok η καθηγήτρια Σιμπέλι Φερέιρα, φαίνεται η ίδια να λικνίζεται μαζί με μαθήτριες της ενώ άλλοι μαθητές τις αποθεώνουν.

@cibellyferreira_

Quem aí tb está in love? #professoracibelly #cibellyferreira #professora

♬ som original – Cammy 💗

@cibellyferreira_

Sábado também é dia né amores? #prof #cibellyferreira #professora

♬ som original – Cibelly Ferreira 👩‍🏫

@cibellyferreira_

Prof não tem um dia de paz hahaha #professoracibelly #cibellyferreira #professora

♬ 085 – Ao Vivo – MC Rogerinho

«Ένας από τους μαθητές με κάλεσε να χορέψω μαζί του και αυτό άρεσε στην τάξη. Μετά από αυτή τη φορά, το ίδιο ζήτησαν και άλλοι μαθητές οπότε αξιοποίησα το ενδιαφέρον τους για να εφαρμόσω την πρακτική αυτή καθώς είδα ότι έτσι μπορώ να τους φέρω πιο κοντά στη διδασκαλία» δήλωσε η ίδια σε βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Δεν είχαν, όμως, την ίδια άποψη οι προϊστάμενοί της οι οποίοι, όπως αναφέρει η New York Post, την απέλυσαν μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο.

«Λάδι στη φωτιά» και ρόλο στην απόφαση πιθανότατα να έπαιξε και ο λογαριασμός της Φερέιρα στο Instagram στο οποίο ποζάρει με σέξι αμφιέσεις.

Η ίδια εμφανίζεται, μάλιστα, να έχει λογαριασμούς και σε πιο «καυτές» ιστοσελίδες όπως το OnlyFans και το Pornhub δικαιολογώντας τις κινήσεις της αυτές με το επιχείρημα ότι «ως ενήλικη γυναίκα που χρειάζομαι έξτρα εισόδημα, έψαξα και τις άλλες μοντέρνες τάσεις. Η μητέρα μου, για παράδειγμα, το γνωρίζει και το έχει αποδεχθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τα δημοσιεύματα η Φερέιρα έχει δίπλωμα στη Βιολογία από πανεπιστήμιο στη Βραζιλία και έχει κερδίσει βραβεία στα μαθηματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.