Βρετανία: 34χρονη πήγε για μία εγχείρηση στα νεφρά και όταν ξύπνησε το χέρι της έμοιαζε με… καρχαρία! (βίντεο)

Πώς ένα απλό χειρουργείο κατέληξε σε μάχη για τη ζωή της

Βρετανία: 34χρονη πήγε για μία εγχείρηση στα νεφρά και όταν ξύπνησε το χέρι της έμοιαζε με… καρχαρία! (βίντεο)

Μία γυναίκα στη Μεγάλη Βρετανία μπήκε για μία εγχείρηση αφαίρεσης πέτρας στα νεφρά και όταν ξύπνησε αντίκρισε το χέρι της να μοιάζει με… κεφάλι καρχαρία!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Petersborough όταν οι γιατροί έραψαν το ίδιο το χέρι της γυναίκας μέσα στο στομάχι της για να καταπολεμήσουν μια λοίμωξη. Ένα βίντεο που καταγράφει το πώς έγινε εν τέλει το χέρι έχει σήμερα πάνω από 75 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

«Δεν γνώριζα ότι το χέρι μου θα έμοιαζε με κεφάλι καρχαρία μέχρι που πραγματικά απελευθερώθηκε από την κοιλιά μου», δήλωσε η Sadie Kemp, 34 ετών, για την παράξενη πάθησή της, ανέφερε η Mirror.

Στο βίντεο, το οποίο η ίδια «δεν περίμενε ότι θα γινόταν viral», η 34χρονη φαίνεται να κάνει το χέρι της να «σιγοτραγουδάει» το θέμα της ταινίας «τα Σαγόνια του Καρχαρία» πριν το βουτήξει σε ένα μπολ με νερό.

@sadiessepsisjourney

#sepsisshark #sepsissurvivor #warrior #strongwomen #keepsmiling #keepswimming

♬ original sound – Sadie Kemp

Η σχεδόν μοιραία δοκιμασία της Kemp συνέβη την ημέρα των Χριστουγέννων, αφού η πρώην εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης προσήλθε στο νοσοκομείο μετά από έντονο πόνο στο νεφρό της. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε πέτρα στα νεφρά και τη μετέφεραν στην πτέρυγα επειγόντων περιστατικών για να την αφαιρέσουν.

Η καταστροφή χτύπησε κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αφού τα άκρα της μητέρας δύο παιδιών έπαθαν σηψαιμία, μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που συμβαίνει όταν το σώμα προσπαθεί να καταπολεμήσει τη μόλυνση και καταλήγει να επιτίθεται και να βλάπτει τους ίδιους του τους ιστούς.

Είναι η κύρια αιτία θανάτου στα νοσοκομεία, που συχνά προκύπτει από επιπλοκές κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Προκειμένου να σώσουν τη ζωή της, οι γιατροί έθεσαν την Kemp σε ιατρικό κώμα για 11 ημέρες και κατέληξαν να ακρωτηριάσουν όλα τα δάχτυλα του αριστερού της χεριού, ανέφερε το Peterborough Today.

Στη συνέχεια, οι γιατροί έραψαν το χέρι της μέσα σε μια θήκη στην κοιλιά της για να διατηρήσουν την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που σύμφωνα με την Kemp είχε ως αποτέλεσμα το χέρι να γίνει σαν καρχαρίας.

«Το κοίταξα για πρώτη φορά και μετακίνησα ό,τι είχε απομείνει από τον αντίχειρά μου και είπα “Ουάου, μοιάζει με καρχαρία”».

Δυστυχώς, η γυναίκα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα, καθώς οι γιατροί φέρεται να πρέπει να ακρωτηριάσουν το άλλο της χέρι και τα δύο της πόδια κάτω από τα γόνατα, όπως αναφέρει το Peterborough Today.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, η Kemp, η οποία έχασε πρόσφατα τη δουλειά της στο NHS, φοβάται ότι θα μπορούσε επίσης να χάσει το σπίτι της, το οποίο της παραχωρήθηκε από μια φιλανθρωπική οργάνωση μετά από ένα οικονομικά καταστροφικό διαζύγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.