ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βρετανία: Εργάτης διασώθηκε τελευταία στιγμή από φλεγόμενο κτήριο – Τον απομάκρυνε γερανός (βίντεο)

Πυρκαγιά ξέσπασε σε πολυώροφο κτίριο στο Ρέντινγκ της Βρετανίας

Βρετανία: Εργάτης διασώθηκε τελευταία στιγμή από φλεγόμενο κτήριο – Τον απομάκρυνε γερανός (βίντεο)

Απίστευτα πλάνα δείχνουν έναν εργάτη να τραβιέται σε ασφαλές σημείο από γερανό, μετά πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυώροφο κτίριο στο Ρέντινγκ της Βρετανίας.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει την πυρκαγιά σε ένα εργοτάξιο, με έναν εργαζόμενο παγιδευμένο στην οροφή που περιβάλλεται από φλόγες και πυκνό μαύρο καπνό στο κέντρο της πόλης.

Δείχνει ένα λευκό κλουβί να κατεβαίνει προς τον εργάτη, ο οποίος μπαίνει μέσα σε αυτό και κλείνει γρήγορα μια καταπακτή πριν ανυψωθεί.

Στο έδαφος, πλήθος κόσμου φαίνεται να κοιτάζει με τρόμο καθώς οι πυροσβέστες αντιμετωπίζουν την πυρκαγιά.

Δύο άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για θεραπεία λόγω εισπνοής καπνού μετά την τεράστια πυρκαγιά στο εργοτάξιο ανάπτυξης Station Hill στην πόλη του Berkshire το πρωί της Πέμπτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Redwood Consulting δήλωσε ότι ο χώρος έχει εκκενωθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sky News.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.