ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Βρετανία: Η πρώτη εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο – Συναντήθηκε με τον Ρ.Σούνακ (βίντεο)

«Έλαβα υπέροχα μηνύματα»

Βρετανία: Η πρώτη εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο – Συναντήθηκε με τον Ρ.Σούνακ (βίντεο)

Ο βασιλιάς Κάρολος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 75χρονος μονάρχης συνάντησε τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ

«Έλαβα υπέροχα μηνύματα και κάρτες που περιόρισαν τα δάκρυά μου» δήλωσε στην κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Βρετανό πρωθυπουργό, την Τρίτη, στο Μπάκιγχαμ. Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς της Αγγλίας, κατά το πρώτο στάδιο της νοσηλείας του, λάμβανε φροντίδα στην κατοικία του στο Σάντριγχαμ.

Στη δια ζώσης συνομιλία του Καρόλου με τον Σούνακ, ο πρώτος είπε ότι είχε μία μορφή καρκίνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι μεγάλη χαρά που σας συναντώ» δήλωσε από την πλευρά του ο Σούνακ για να λάβει την εξής χιουμοριστική απάντηση του βασιλιά: «Πολύ φοβάμαι ότι υπήρξε ένα κενό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.