ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρετανία – Οργή κατά των ΜΜΕ από την οικογένεια της 45χρονης που βρέθηκε νεκρή: «Αφήστε μας ήσυχους»

Μια μητέρα δύο παιδιών, είχε εξαφανιστεί τον περασμένο μήνα και βρέθηκε νεκρή σε ένα ποτάμι στη βόρεια Αγγλία

Βρετανία – Οργή κατά των ΜΜΕ από την οικογένεια της 45χρονης που βρέθηκε νεκρή: «Αφήστε μας ήσυχους»

Η ρυθμιστική αρχή για τα μέσα ενημέρωσης στη Βρετανία Ofcom έστειλε επιστολή στα τηλεοπτικά δίκτυα ITV και Sky News ζητώντας τους εξηγήσεις για τον τρόπο κάλυψης του θανάτου της 45χρονης Νίκολα Μπούλεϊ, αφού η οικογένειά της επέκρινε τη στάση τους.

Η Νίκολα Μπούλεϊ, μητέρα δύο παιδιών που είχε εξαφανιστεί τον περασμένο μήνα, σε ένα ποτάμι στη βόρεια Αγγλία, βρέθηκε νεκρή χθες. Η οικογένειά της είπε ότι το Sky News και το ITV δεν σεβάστηκαν το αίτημα για προστασία της ιδιωτικής τους ζωής.

Ενώ η αστυνομία είχε πει καθ’ όλη τη διάρκεια της έρευνάς της ότι δεν υπήρχαν στοιχεία για κάτι ανάρμοστο ή εμπλοκή τρίτων, οι καθημερινές εξελίξεις για την υπόθεση εξαφάνισής της είχε ευρεία δημοσιογραφική κάλυψη στη Βρετανία και συζητήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι που ακούμε τα σχόλια της οικογένειας της Νίκολα Μπούλεϊ σχετικά με δύο μέσα ενημέρωσης», είπε η Ofcom αναφερόμενη στα εισηγμένα στο Χρημαστήριο του Λονδίνου, ITV και το Sky, που ανήκει στην αμερικανική εταιρεία μέσων ενημέρωσης Comcast.

Η Ofcom έστειλε επιστολή στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς ζητώντας τους να εξηγήσουν τις ενέργειές τους και στη συνέχεια θα αξιολογήσει αν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες.

Το ITV και το Sky δεν απάντησαν αμέσως όταν το Reuters τους προσέγγισε για να σχολιάσουν.

Χθες Δευτέρα η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της τοπικής αστυνομίας: «Προσπαθήσαμε χθες το βράδυ να χωνέψουμε αυτά που ακούγαμε όλη μέρα και μόνο όταν ζητήσαμε ρητά την προστασία της ιδιωτικής ζωής, επικοινώνησαν μαζί μας το Sky News και το ITV».

«Είναι ντροπή που ενήργησαν με αυτόν τον τρόπο. Αφήστε μας ήσυχους τώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.