ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρετανία: Παραμένει μπροστά ο Ρίσι Σούνακ στην κούρσα διαδοχής του Τζόνσον

Πέντε πλέον οι υποψήφιοι

Βρετανία: Παραμένει μπροστά ο Ρίσι Σούνακ στην κούρσα διαδοχής του Τζόνσον

Στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ηγεσία του κόμματος των Συντηρητικών ψήφισαν σήμερα οι βουλευτές, στην Βρετανία.

Από την κούρσα για την ηγεσία των Συντηρητικών, μετά την ψηφοφορία της Πέμπτης, αποκλείστηκε η Σουέλα Μπράβερμαν.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ρίσι Σούνακ, βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της ψηφοφορίας με την υποστήριξη 101 βουλευτών, ενώ η βουλευτής του Πόρτσμουθ, Πένυ Μορντάουντ, κέρδισε τη Λιζ Τρας για τη δεύτερη θέση με 83 ψήφους έναντι 64 της Τρας.

Επόμενη ψηφοφορία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα. Σε κάθε βήμα της διαδικασίας, ο υποψήφιος που έρχεται τελευταίος σε ψήφους αποκλείεται από την κούρσα διαδοχής. Η διαδικασία θα επαναληφθεί όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να αναδειχθεί ο διάδοχος του Μπόρις Τζόνσον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βρετανία: Οι ψήφοι της Πέμπτης για τη διαδοχή Τζόνσον διαμορφώθηκαν ως εξής:

  • Κέμι Μπέιντενοκ – 49
  • Σουέλα Μπράβερμαν – 27
  • Πένι Μόρντοντ – 83
  • Ρίσι Σόύνακ -101
  • Λιζ Τρας – 64
  • Τομ Τούγκεντχαντ – 32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.