WEF: «Πρέπει να ξέρουμε ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι – Να “φακελωθούν” όλοι ψηφιακά»!

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ «πρόβλεψε» κι άλλες πανδημίες και νέους μαζικούς εμβολιασμούς!

WEF: «Πρέπει να ξέρουμε ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι – Να “φακελωθούν” όλοι ψηφιακά»!

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός και γνωστός διεθνιστής Τόνι Μπλερ (στην Βρετανία ακόμα δεν έχουν ξεχάσει τα ψέματα που είχε πει για να δικαιολογήσει την εισβολή στο Ιράκ το 2003) δήλωσε ότι, θέλει να ξέρει ποιοι είναι εμβολιασμένοι και ποιοι όχι… γιατί τα επόμενα εμβόλια όπως είπε θα είναι πολλαπλών δόσεων και ζητάει την δημιουργία μίας πλατφόρμας ψηφιακής καταγραφής.

To φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι σαφές ότι έχει θέσει ως προτεραιότητα τις μορφές ελέγχου που θα επιβληθούν τα επόμενα χρόνια για να «τσεκάρονται» όλοι οι πολίτες τουλάχιστον των δυτικών χωρών ως προς τα πιστεύω τους, την τοποθεσία τους, που πάνε και τι θέλουν.

O Tόνι Μπλερ είπε: «Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι. Κάποια από τα εμβόλια που θα έρθουν θα είναι πολλαπλών δόσεων και για λόγους που έχουν να κάνουν με την δημόσια υγεία και την αντιμετώπιση μιας πανδημίας για τα εμβόλια θα πρέπει να έχουμε μία σωστή πλατφόρμα ψηφιακής καταγραφής».

Το ερώτημα είναι το εξής: Θα έχουμε κι άλλες πανδημίες; Τι γνωρίζει ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί θα έχουμε κι άλλες πανδημίες; Και αυτό θα είναι το μέλλον της Ανθρωπότητας για τα επόμενα χρόνια; Θα είναι χρήστες εμβολίων πολλαπλών δόσεων;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.