ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χ.Μπάιντεν: Σνίφαρε κοκαΐνη μπροστά σε όλο το έθνος την 4η Ιουλίου; (βίντεο)

Το επίμαχο βίντεο με τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ

Χ.Μπάιντεν: Σνίφαρε κοκαΐνη μπροστά σε όλο το έθνος την 4η Ιουλίου; (βίντεο)

Τον γύρο των social media κάνει ένα αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, τον Χάντερ Μπάιντεν.

Το βράδυ της εθνικής επετείου για την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, σύσσωμη η οικογένεια Μπάιντεν βρέθηκε στο Λευκό Οίκο προκειμένου να συμμετέχει στους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου. Πολλοί μελετώντας τα βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media παρατήρησαν ότι ο Χάντερ Μπάιντεν με το πολυτάραχο παρελθόν δεν συμπεριφερόταν φυσιολογικά.

Έπιανε συνεχώς το πρόσωπό του, είχε έντονη εφίδρωση και κάποια στιγμή όπως κινήθηκε πίσω από την Τζιλ Μπάιντεν κάποιοι είπαν ότι σνίφαρε κοκαΐνη!

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ακράδαντα ότι η κοκαΐνη που βρέθηκε σε τουαλέτες του Λευκού Οίκου ανήκε στον γιο του Αμερικανού προέδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.