ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Χαμός» στα social media με γυναίκα που έκανε πρόταση γάμου στο σύντροφό της – «Δεν έχει καμία αυτοεκτίμηση»

Η γυναίκα εισέπραξε «ομοβροντία» αρνητικών και σεξιστικών σχολίων σε βάρος της

«Χαμός» στα social media με γυναίκα που έκανε πρόταση γάμου στο σύντροφό της – «Δεν έχει καμία αυτοεκτίμηση»

Αντιδράσεις από χρήστες των social media προκάλεσε η απόφαση μιας γυναίκας να κάνει πρόταση γάμου στο σύντροφό της και να «ανεβάσει» το σχετικό βίντεο στο TikTok.

Η Σουκμίν Γκάρτσα, όπως είναι το όνομα της 27χρονης αποφάσισε να ανατρέψει την παράδοση που θέλει τον άνδρα να κάνει πρόταση γάμου, και τον περασμένο Ιούλιο ζήτησε από τον επίσης 27χρονο Σιράζ Μπραρ να την παντρευτεί γονατίζοντας μπροστά του.

Η ίδια, μάλιστα, ήταν ενθουσιασμένη με το «ανέβασμα» του βίντεο στο TikTok. Αυτό που δεν περίμενε ήταν ότι θα εισέπραττε μια «ομοβροντία» αρνητικών και σεξιστικών σχολίων σε βάρος της.

@sukhmingarcha This summer was special 🤍 #kelownabc #fyp ♬ yebbas heartbreak – ☆˚˳༚

Η 27χρονη δήλωσε ότι ο σύντροφός της «είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπό του» όταν έγινε η πρόταση με τους συγγενείς και φίλους της να την στηρίζουν και να είναι χαρούμενη για την επιλογή της να είναι αυτή που θα ρωτήσει «θα με παντρευτείς;».

Αντίθετα χρήστες των social media έγραψαν σχόλια όπως «θα προτιμούσα να πεθάνω από το να κάνω εγώ πρόταση γάμου», «δεν έχει καμία αυτοεκτίμηση», «δεν είναι χαρούμενος (σ.σ. ο άνδρας)».

Σύμφωνα με την 27χρονη τα περισσότερα αρνητικά σχόλια τα είχαν γράψει γυναίκες «και αυτό μου προκάλεσε έκπληξη».

Η ίδια διευκρίνισε, τέλος, ότι ο 27χρονος σύντροφός της είχε προγραμματίσει να κάνει αυτός πρόταση γάμου «αλλά εγώ ήθελα να κάνω μια όμορφη κίνηση». Ο 27χρονος από την πλευρά του σχολίασε κάτω από το βίντεο ότι «έχω την πιο καταπληκτική γυναίκα. Μακάρι να έχετε δυνατές γυναίκες που γνωρίζουν πώς να σπάνε τα όρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.