«Χαμός» στα social media με το «παράξενο μέλος» ζώου σε παραλία της Αυστραλίας – Είναι πέος φάλαινας; (φωτό & βίντεο)

Το «κομμάτι» άγνωστης προέλευσης ξεβράστηκε σε παραλία

«Χαμός» στα social media με το «παράξενο μέλος» ζώου σε παραλία της Αυστραλίας – Είναι πέος φάλαινας; (φωτό & βίντεο)

Μεγάλη συζήτηση αλλά και εικασίες στα social media προκάλεσε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok που δείχνει ένα μεγάλο «κομμάτι» ζώου που ξεβράστηκε σε παραλία της Αυστραλίας.

Η Άφρι Γκρέγκορι ανέβασε στον λογαριασμό στο TikTok της διαδοχικά βίντεο από το παράξενο μέλος που εντόπισε σε παραλία στο Κουίνσλαντ, τα οποία έγιναν viral. 

@bootscootinaf Replying to @Dave as requested guys- here is a better video. What do you think it is? #australia #northqueensland #fyp ♬ original sound – moonlight 🌙✨

Ειδικοί λένε ότι θα μπορούσε να πρόκειται για τμήμα του εντέρου ή ακόμη και το πέος μιας φάλαινας, όμως θα χρειαστεί εξέταση και αναλύσεις, προκειμένου να καθοριστεί ακριβώς για τι πρόκειται.

«Θα μπορούσε να είναι πέος φάλαινας, θα μπορούσε να πρόκειται για ήπαρ καρχαρία, θα μπορούσε να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό», δήλωσε η δρ. Βανέσα Πιρότα, του Macquarie University. «Μπορώ να καταλάβω γιατί ενδιαφέρονται άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, όμως απλά δε γνωρίζουμε», συμπλήρωσε μιλώντας στο ABC.

«Μίλησα στον δρ. Όλαφ Μεϊνέκι, ερευνητής της θαλάσσιας ζωής, που είδε το βίντεο και είπε ότι ο χρωματισμός και η εμφάνιση φαίνεται να δείχνει πως ανήκει σε θηλαστικό της θάλασσας. Για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για πέος, οι επιστήμονες θα πρέπει να το εξετάσουν», δήλωσε στον Guardian η Ντόνα Λου, δημοσιογράφος που καλύπτει επιστημονικά θέματα.

Η δημοσιογράφος σημείωσε πως το εύρημα ξεβράστηκε κοντά σε περιοχή όπου τώρα αναπαράγονται μεγάπτερες φάλαινες. «Αλλά αυτές οι φάλαινες δεν έχουν δόντια, οπότε είναι απίθανο μια άλλη φάλαινα να έκοψε αυτό το κομμάτι», συμπλήρωσε και σημείωσε ότι αρκετά συχνά ξεβράζονται σε παραλίες κομμάτια φαλαινών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.