ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χονγκ Κονγκ: Σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 68ο όροφο – Η λατρεία του για τα extreme sport του στοίχισε τη ζωή

Τραγικό θάνατο βρήκε ο ριψοκίνδυνος αναρριχητής

Χονγκ Κονγκ: Σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 68ο όροφο – Η λατρεία του για τα extreme sport του στοίχισε τη ζωή

Ο Γάλλος Ρεμί Λουσιντί που είχε γνωστός σκαρφαλώνοντας σε ουρανοξύστες και ψηλά κτίρια βρήκε τραγικό θάνατο στο Χονγκ Κονγκ όταν έπεσε από τον 68ο όροφο ενός κτιρίου.

Ο 30χρονος Λουσιντί, που ήταν γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως Remi Enigma, βρέθηκε νεκρός με τις αρχές να πιστεύουν ότι έπεσε από ουρανοξύστη.

Ο ριψοκίνδυνος αναρριχητής βρέθηκε από την αστυνομία στην αυλή ενός διαμερίσματος. Πάνω του είχε γαλλικά χαρτιά και μια κάμερα που χρησιμοποιούσε για να κινηματογραφεί τον εαυτό του σε extreme sports.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Λουσιντί έπεσε από το περβάζι ενός ρετιρέ πολυκατοικίας στο οποίο μπήκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, λέγοντας στην ασφάλεια ότι βρισκόταν εκεί για να επισκεφθεί έναν φίλο του στον 40ο όροφο του κτιρίου. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του κτιρίου έδειξαν ότι βγήκε από το ασανσέρ στον 49ο όροφο και χρησιμοποίησε σκάλες για να φτάσει στον τελευταίο όροφο του ουρανοξύστη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας εργαζόμενος σε ρετιρέ στον 68ο όροφο του κτιρίου ανέφερε ότι ο Λουσιντί είχε χτυπήσει το παράθυρο του διαμερίσματος γύρω στις 19:30 της Πέμπτης και ζήτησε να τον αφήσουν να μπει μέσα, αλλά ο εργαζόμενος κάλεσε τις αρχές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της South China Morning Post, η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ πιστεύει ότι ο Λουσιντί μπορεί να είχε παγιδευτεί και να αναζητούσε βοήθεια πριν πέσει. Πιστεύουν μάλιστα ότι ίσως με την πτώση του έσπασε έναν σωλήνα παροχής αερίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.