YouTuber αποφάσισε να διορθώσει «το λάθος του Θεού»: Έβαλε πόδια σε φίδι (βίντεο)

Ο Allen Pan βοηθάει τα φίδια να σταθούν στα «πόδια» τους, με τη βοήθεια της τεχνολογίας

YouTuber αποφάσισε να διορθώσει «το λάθος του Θεού»: Έβαλε πόδια σε φίδι (βίντεο)
Ένα απίστευτο όμως αληθινό βίντεο κυκλοφορεί στο YouTube και ήδη έχει προκαλέσει συζητήσεις. Στο βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει ένα φίδι τοποθετημένο μέσα σε μια ειδική συσκευή το οποίο κάνει το ερπετό να… περπατάει.

Η συγκεκριμένη κατασκευή ανήκε σε έναν YouTuber ο οποίος αποφάσισε να διορθώσει «το λάθος του Θεού», όπως το χαρακτηρίζει, που στέρησε από τα φίδια τα μπροστινά και τα πίσω πόδια.

Σύμφωνα με τον Allen Pan, τα φίδια σήμερα έρπουν εξαιτίας γενετικών μεταλλάξεων, που έχουν πραγματοποιηθεί σε διάστημα 100 εκατομμυρίων χρόνων.

Ο YouTuber αποφάσισε λοιπόν να βοηθήσει τα φίδια να σταθούν πάλι στα «πόδια» τους, με τη βοήθεια της τεχνολογίας γι’ αυτό το λόγο επισκέφθηκε ένα pet shop και άρχισε να παρατηρεί προσεκτικά τις κινήσεις των σαυρών και έπειτα κατασκεύασε προσθετικά πόδια και τα δοκίμασε σε ένα φίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.