ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζ.Μπολσονάρου: «Ακολούθησα ουδέτερη πολιτική ως προς την Ρωσία γι’ αυτό έχουμε λιπάσματα για την γεωργία μας»

«Απέτυχαν οι αντι-ρωσικές κυρώσεις»

Ζ.Μπολσονάρου: «Ακολούθησα ουδέτερη πολιτική ως προς την Ρωσία γι’ αυτό έχουμε λιπάσματα για την γεωργία μας»

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, ο Ζαΐχ Μπολσονάρου, δήλωσε ότι οι οικονομικές κυρώσεις που επέβαλε η Δύση στη Ρωσία εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία απέτυχαν και πως ο ίδιος ακολούθσε ουδέτερη στάση και «γι’ αυτό τον λόγο έχουμε ρωσικά λιπάσματα για να στηρίξουμε την αγροτική μας παραγωγή».

Ο Ζ.Μπολσονάρου, συναντήθηκε με τον Β.Πούτιν στη Μόσχα μερικές ημέρες πριν αρχίσει η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση, την 24η Φεβρουαρίου.

«Οι οικονομικοί φραγμοί που επέβαλαν οι ΗΠΑ και η Ευρώπη σε βάρος της Ρωσίας δεν έφεραν αποτέλεσμα», είπε ο πρόεδρος της Βραζιλίας απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του.

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος ασκεί πολιτική «ισορροπίας» έναντι του κ. Πούτιν και του πολέμου.

Ο κ. Μπολσονάρου πρόσθεσε πως το γεγονός ότι τηρεί αυτή τη στάση επέτρεψε η κυβέρνησή του να αγοράσει από τη Ρωσία λιπάσματα, είδος-κλειδί για τον τεράστιο αγροτικό τομέα της Βραζιλίας,

Ανέφερε ακόμη ότι η Μόσχα μοιράζεται τις ανησυχίες στην Μπραζίλια για την αμφισβήτηση της βραζιλιάνικης «εθνικής κυριαρχίας» στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ιούνιο, οι κ.κ. Μπολσονάρου και Πούτιν συζήτησαν τηλεφωνικά για την παγκόσμια διατροφική ασφάλεια και επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους να ενισχύσουν τη διμερή στρατηγική συνεργασία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.