ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ζευγάρι στη Βρετανία βρέθηκε χωρισμένο από ένα λάθος κουμπί που πάτησαν οι δικηγόροι τους

Σκόπευαν να ολοκληρώσουν το διαζύγιο σε ένα άλλο ζευγάρι

Ζευγάρι στη Βρετανία βρέθηκε χωρισμένο από ένα λάθος κουμπί που πάτησαν οι δικηγόροι τους

Ένα ζευγάρι στη Βρετανία βρέθηκε με το χαρτί του διαζυγίου στα χέρια επειδή οι δικηγόροι τους πάτησαν λάθος κουμπί και οι δικαστής αρνήθηκε να αλλάξει την απόφαση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, η οριστική απόφαση διαζυγίου ενός πρώην ζευγαριού, γνωστού ως κ. και κ. Williams, υποβλήθηκε κατά λάθος από δικηγόρους της μίας από τις πιο γνωστές δικηγορικές εταιρείες στη Βρετανία αφού «πάτησαν λάθος κουμπί» σε μια ηλεκτρονική πύλη.

Το λάθος έγινε αφού οι δικηγόροι σκόπευαν να ολοκληρώσουν ένα διαζύγιο για έναν άλλο πελάτη «αλλά κατά λάθος άνοιξαν τον ηλεκτρονικό φάκελο της υπόθεσης ‘Williams κατά Williams». Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε 21 λεπτά αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι που χώρισε το 2023 μετά από 21 χρόνια κοινής ζωής, βρίσκονταν στη μέση της διευθέτησης των οικονομικών ρυθμίσεων όταν εκδόθηκε το τυχαίο διαζύγιό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.