ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη Μόσχα μεταβαίνει ο Ν.Χριστοδουλίδης – Θα συναντηθεί με τον Σ.Λαβρόφ

Στη Μόσχα μεταβαίνει ο Ν.Χριστοδουλίδης – Θα συναντηθεί με τον Σ.Λαβρόφ

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσει ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, αύριο, στη Μόσχα, με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, είναι το Κυπριακό, οι προοπτικές επανέναρξης των συνομιλιών και η κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας έναντι της Κύπρου.

Οι δυο υπουργοί θα υπογράψουν, σε ειδική τελετή, το Στρατηγικό Πλαίσιο Συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τα έτη 2022 – 2024, καθώς και τη Συμφωνία για Συνεργασία κατά τη Διάρκεια Ανθρωπιστικών Επιχειρήσεων σε Περίπτωση Καταστάσεων Διαχείρισης Κρίσεων

Ο κ. Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα από τη Βουδαπέστη στη Μόσχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών, τόσο στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα έχουν οι κύριοι Χριστοδουλίδης και Λαβρόφ στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, όσο και κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων που θα διεξαχθούν στη συνέχεια με τη συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών από τα Υπουργεία Εξωτερικών των δύο χωρών, θα ανασκοπηθούν οι διμερείς σχέσεις και θα συζητηθούν το Κυπριακό και οι προοπτικές επανέναρξης των συνομιλιών, η κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας όπως αυτή εκδηλώνεται στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και στην κυπριακή ΑΟΖ, η παρούσα κατάσταση στις σχέσεις ΕΕ – Ρωσίας, με τις προοπτικές και προκλήσεις που υπάρχουν, όπως επίσης περιφερειακά και διεθνή ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.