ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Αναστασιάδης – Θα έχει συνάντηση με τις Δημοτικές Αρχές

Στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Αναστασιάδης – Θα έχει συνάντηση με τις Δημοτικές Αρχές

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης θα συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνει το ΑΠΘ για τη συμμετοχή της Κύπρου στους αγώνες της Εθνικής Παλιγγενεσίας και θα έχει και συνάντηση με τις Δημοτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση «Οι αγώνες της Κύπρου για την Εθνική Παλιγγενεσία» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 25/10 το απόγευμα, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το ΑΠΘ και το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Νωρίτερα, ο Κύπριος Πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης.

Αύριο Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Κύπρου θα παραστεί στη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Πολιούχου Αγίου της Θεσσαλονίκης και της επετείου από την απελευθέρωση της πόλης το 1912. Στην εκδήλωση θα παραστεί, επίσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο κ. Αναστασιάδης θα παραστεί στους επίσημους εορτασμούς για την ημέρα του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, της Επετείου για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Οθωμανούς και του Έπους του 1940, παρουσία της Προέδρου κ. Σακελλαροπούλου, που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον κ. Αναστασιάδη θα συνοδεύουν κατά τις επαφές του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος και ο γενικός πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Σπύρος Μιλτιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.