«Καθίστε αλλιώς θα σκοτώσω»: Ηρεμιστική ουσία έδωσε ο δράστης στα δύο 11χρονα

«Καθίστε αλλιώς θα σκοτώσω»: Ηρεμιστική ουσία έδωσε ο δράστης στα δύο 11χρονα

Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίες από την απαγωγή των δύο 11χρονων στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα 11χρονα αγόρια εξιστόρησε στην Αστυνομία όλα όσα έγιναν το πρωί που τους προσέγγισε ο άγνωστος άντρας.

Όπως ανέφερε ο 11χρονος τους προσέγγισε αναφέροντας ότι είναι ο νέος δάσκαλος Γεωγραφίας και τους είπε να τον ακολουθήσουν για να τον βοηθήσουν να μεταφέρει βιβλία, τους έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητο του αναφέροντας τους χαρακτηριστικά «Κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, τους πήγε στο διαμέρισμά τους, τους είπε να βγάλουν τα παπούτσια και τους έφτιαξε λεμονάδα, την όποια τους έβαλε να την πιούν.

Στη λεμονάδα πιστεύεται ότι είχε βάλει την ηρεμιστική ουσία lorazepam.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν οι αρχές τους υπολογιστές του συγκεκριμένου προσώπου για να βρουν οτιδήποτε μπορεί να δώσει απαντήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.