ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Κύπρος θα φιλοξενήσει αύριο την πρώτη συνάντηση των προέδρων των Κοινοβουλίων Κύπρου, Ελλάδος και Αιγύπτου

Η Κύπρος θα φιλοξενήσει αύριο την πρώτη συνάντηση των προέδρων των Κοινοβουλίων Κύπρου, Ελλάδος και Αιγύπτου

Η κυπριακή Βουλή θα φιλοξενήσει αύριο την πρώτη συνάντηση των προέδρων των Κοινοβουλίων Κύπρου, Ελλάδος και Αιγύπτου.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, η οποία έχει στόχο την προώθηση της σταθερότητας και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Για να συμμετάσχει στη συνάντηση, φθάνει απόψε στη Λευκωσία ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης.

Η ημερήσια διάταξη της συνάντησης θα εστιάσει στην ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και του πολιτισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με την υιοθέτηση Κοινής Διακήρυξης και δηλώσεις των προέδρων των τριών Κοινοβουλίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.